Christ Worship Centre
‘people are our heart and Jesus is our message’


ons hart gaat uit naar mensen
en dat komt door Jezus

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat mensen een relatie met Jezus krijgen. Christ Worship Centre is een familie kerk waarin Jezus centraal staat en dat een ontmoeting met Hem levens volkomen verandert.


Over onsCelebration

Elke zondag  om 11:00 uur vieren wij het goede nieuws van Gods liefde met prediking en aanbidding door zang en muziek. De celebrations zijn zowel in het Nederlands als in het Engels en zijn live te volgen op YouTube.

Into the deep

Op de eerste en derde dinsdag van de maand om 20:00 uur duiken we in Gods Woord, de Bijbel om God beter te leren kennen en ons geloof op te bouwen.

Avondmaal

Wij komen als gelovigen op de vierde dinsdag van de maand om 20:00 uur samen om Jezus lijden en dood te gedenken tijdens het avondmaal.

Prayer

Elke tweede en vierde dinsdag van de maand om 20:00 uur komen wij samen voor gebed. Door gebed groeien wij in het geloof en ervaren wij de kracht en aanwezigheid van God.

AgendaAlpha

Alpha is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Mensen die wel of niet geloven in God, of mensen die meer willen weten over het geloof. Christ Worship Centre begeleidt jou in deze zoektocht klik hier voor meer informatie

Next Steps

‘Next Steps’ geeft iedere gelovige een beginpunt voor je verdere groeiproces in Christ Worship Centre. Tijdens de 4 bijeenkomsten kan je ontdekken wat je doel is en hoe je stappen kunt zetten om dat doel te bereiken. Meer weten?

Marriage course

Pastors James & Gaby begeleiden echtparen tijdens de cursus van zeven avonden, zij helpen en inspireren jouw relatie te versterken.  Wil je meer weten over de cursus, klik dan  hier.

klik hier voor meer

Gebedsverzoek 

God wilt een intieme relatie met jou. Door gebed maakt God Zijn plannen en doelen aan een ieder persoonlijk bekend. Als u gebed nodig heeft, kunt u uw gebedsverzoek(en) aangeven via de gebedskaart of online.


Meld je aan


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram