Christ Worship Centre
‘people are our heart and Jesus is our message’


ons hart gaat uit naar mensen
en dat komt door Jezus

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat mensen een relatie met Jezus krijgen. Christ Worship Centre is een familie kerk waarin Jezus centraal staat en dat een ontmoeting met Hem levens volkomen verandert.


Over onsCelebration

Elke zondag  om 10:30 uur vieren wij het goede nieuws van Gods liefde met prediking en aanbidding door zang en muziek. De celebrations zijn zowel in het Nederlands als in het Engels en zijn live te volgen op YouTube.

Seminar

Dit jaar worden 4 bijeenkomsten gegeven met 4 verschillende onderwerpen. Het onderwerp gaat over Bijbelse opvoeding in de breedst mogelijke zin. De seminars helpen je niet alleen persoonlijk maar bieden je ook gereedschappen om andere mensen te helpen. 

Avondmaal

Wij komen als gelovigen op de laatste dinsdag van de maand om 20.00 uur samen om Jezus’ lijden en dood te gedenken tijdens het Avondmaal. Het is een Worship-avond waar het Avondmaal in eenheid met elkaar gevierd wordt en ruimte is voor gebed.

Prayer

Elke dinsdag om 20.00 uur bidden wij voor doorbraken. Doorbraken voor ons persoonlijk, gezinsleven en het gemeente leven. Door gebed groeien wij in het geloof en ervaren wij de kracht van doorbraak door de aanwezigheid van God.

AgendaAlpha

Alpha is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Mensen die wel of niet geloven in God, of mensen die meer willen weten over het geloof. Christ Worship Centre begeleidt jou in deze zoektocht klik hier voor meer informatie

Next Steps

‘Next Steps’ geeft iedere gelovige een beginpunt voor je verdere groeiproces in Christ Worship Centre. Tijdens de 4 bijeenkomsten kan je ontdekken wat je doel is en hoe je stappen kunt zetten om dat doel te bereiken. Meer weten?

Marriage course

Pastors James & Gaby begeleiden echtparen tijdens de cursus van zeven avonden, zij helpen en inspireren jouw relatie te versterken.  Wil je meer weten over de cursus, klik dan  hier.

klik hier voor meer

Gebedsverzoek 

God wilt een intieme relatie met jou. Door gebed maakt God Zijn plannen en doelen aan een ieder persoonlijk bekend. Als u gebed nodig heeft, kunt u uw gebedsverzoek(en) aangeven via de gebedskaart of online.


Meld je aan


 

 

CWCNews


Christmas Carol - Een Kerstverhaal

Datum:15-12-2023

Theaterstuk, een Kerstverhaal van Charles Dickens, uitgevoerd door StageLife Theater in Christ Worship Centre.
Toegang gratis - vrijwliige bijdrage.
Voor kaartjes: www.cwcamsterdam.nl / 06 26242789
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.Terug naar overzicht

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram