Christ Worship Centre
‘people are our heart and Jesus is our message’


ons hart gaat uit naar mensen
en dat komt door Jezus

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat mensen een relatie met Jezus krijgen. Christ Worship Centre is een familie kerk waarin Jezus centraal staat en dat een ontmoeting met Hem levens volkomen verandert.


Over onsCelebration

Elke zondag  om 10:30 uur vieren wij het goede nieuws van Gods liefde met prediking en aanbidding door zang en muziek. De celebrations zijn zowel in het Nederlands als in het Engels en zijn live te volgen op YouTube.

Seminar

Dit jaar worden 4 bijeenkomsten gegeven met 4 verschillende onderwerpen. Het onderwerp gaat over Bijbelse opvoeding in de breedst mogelijke zin. De seminars helpen je niet alleen persoonlijk maar bieden je ook gereedschappen om andere mensen te helpen. 

Avondmaal

Wij komen als gelovigen op de laatste dinsdag van de maand om 20.00 uur samen om Jezus’ lijden en dood te gedenken tijdens het Avondmaal. Het is een Worship-avond waar het Avondmaal in eenheid met elkaar gevierd wordt en ruimte is voor gebed.

Prayer

Elke dinsdag om 20.00 uur bidden wij voor doorbraken. Doorbraken voor ons persoonlijk, gezinsleven en het gemeente leven. Door gebed groeien wij in het geloof en ervaren wij de kracht van doorbraak door de aanwezigheid van God.

AgendaAlpha

Alpha is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Mensen die wel of niet geloven in God, of mensen die meer willen weten over het geloof. Christ Worship Centre begeleidt jou in deze zoektocht klik hier voor meer informatie

Next Steps

‘Next Steps’ geeft iedere gelovige een beginpunt voor je verdere groeiproces in Christ Worship Centre. Tijdens de 4 bijeenkomsten kan je ontdekken wat je doel is en hoe je stappen kunt zetten om dat doel te bereiken. Meer weten?

Marriage course

Pastors James & Gaby begeleiden echtparen tijdens de cursus van zeven avonden, zij helpen en inspireren jouw relatie te versterken.  Wil je meer weten over de cursus, klik dan  hier.

klik hier voor meer

Gebedsverzoek 

God wilt een intieme relatie met jou. Door gebed maakt God Zijn plannen en doelen aan een ieder persoonlijk bekend. Als u gebed nodig heeft, kunt u uw gebedsverzoek(en) aangeven via de gebedskaart of online.


Meld je aan


 

 

CWCNews


Aankondiging seminar ‘Opvoeding in het licht van de Bijbel’.

Datum:19-03-2024

Niets is er nu relevanter om te spreken over het opvoeden van kinderen. Wij lezen dagelijks in de kranten dat veel kinderen al heel jong ontsporen en vaker in het pad van de criminaliteit ingezogen worden. Agressie neemt toe. Steekpartijen zijn aan de orde van de dag. Vele jongeren lopen dan ook met een mes op zak omdat zij zich anders niet veilig voelen. Jongeren worden geronseld om in de haven van Rotterdam om in zeecontainers in te breken om pakketten drugs daar weg te halen en aan drugdealers te geven. Snel geld verdienen is in. Veel hoor je in praatprogramma’s en zelf s in de politiek de vraag: ‘waar zijn de ouders.?’ Waarden en normen beginnen toch immers in het gezin zijn (thuis)?

Jeugdzorg heeft er haar handen aan vol. Een zware werkdruk op de hulpverleners die niet meer te houden is waardoor men moet kiezen tussen twee kwaden. Door de werkdruk te verminderen lopen wel de wachtlijsten op. Minder kinderen/gezinnen kunnen dan niet meer op tijd geholpen worden. Verslaafd zijn aan je mobiele telefoon neemt zulke grote vormen aan dat men zowel op basis-middelbare scholen een verbod wil invoeren.

Ons brein krijgt per dag 120.000 prikkels te verwerken. Rond 1800 was dit het getal aan prikkels voor een heel jaar. Al deze prikkels veroorzaken een stressreactie. Geen wonder dat kinderen al op jonge leeftijd overspannen raken. Niet goed meer kunnen concentreren op de lesstof op school. Wordt het niet tijd om voor de jongeren een ‘prikkel dieet’ in te stellen?

Mede door ons CWC-jaarthema ‘Fresh Wind’ willen wij een seminar houden over: ‘Opvoeding in het licht van de Bijbel’. Wij zullen samen ontdekken wat de Bijbel ons aanreikt over opvoeding. De bedoeling is dat het een interactief seminar wordt. Wij willen ook doorbraken in gezinnen zien!
We beginnen op 19 maart a.s. om 20.00 uur en eindigen om 21:30 uur.
Er zijn geen kosten aan dit seminar verbonden. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Je kunt je alvast opgeven via het contactformulier van onze CWC-website. Je mag ook iemand persoonlijk hiervoor uitnodigen.

We zien uit naar een leerzaam seminar, niet alleen voor je zelf maar je kunt door dit seminar te volgen ook anderen beter helpen met het opvoeden van hun kinderen.

Pastors CWC
James & Gaby WorthingtonTerug naar overzicht

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram