ons hart gaat uit naar mensen
en dat komt door Jezus

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat mensen een relatie met Jezus krijgen. Christ Worship Centre is een familie kerk waarin Jezus centraal staat en dat een ontmoeting met Hem levens volkomen verandert.


Over onsCelebration

Elke zondag  om 10:30 uur vieren wij het Goede Nieuws van Gods liefde met prediking en aanbidding door zang en muziek. De celebrations zijn in het Nederlands. Vertaling naar het Engels is aanwezig.

Seminar

Dit jaar worden 2 bijeenkomsten gegeven met 2 verschillende    onderwerpen.

 

Avondmaal

Elke laatste dinsdag van de maand komen wij om 20.00 uur samen om Jezus’ lijden en dood te gedenken tijdens het Avondmaal. We vieren het Avondmaal met aanbidding en gebed.

Gebed

Elke dinsdag om 20.00 uur bidden wij voor doorbraken in ons persoonlijk, gezinsleven en gemeente leven. Door gebed wordt ons geloof gesterkt en ervaren wij de kracht van doorbraak door de aanwezigheid van God.

Agenda


 


Alpha

Alpha is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Mensen die wel of niet geloven  in God, of mensen die meer  willen weten over het geloof. Samen in gesprek gaan over het leven, geloof en God.  Klik hier voor meer informatie.

Next Steps

‘Connect’ geeft iedere gelovige een beginpunt voor je verdere groeiproces in Christ Worship Centre. Tijdens de 4 bijeenkomsten kan je ontdekken wat je doel is en hoe je stappen kunt zetten om dat doel te bereiken. Meer weten?

Alpha Youth

Alpha Youth is de plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en geloof. Samen met andere jongeren ga je op avontuur door verschillende thema's te behandelen en te ontdekken wat jij gelooft. Voor aanmelding klink hier.  

 


Gebedsverzoek 

God wil een intieme relatie met jou. Door gebed maakt God Zijn plannen en doelen aan een ieder persoonlijk bekend. Als u gebed nodig heeft, kunt u uw gebedsverzoek(en) aangeven via de gebedskaart in de zaal of online.


 

Meld je aan


 

 

CWCNews


Alpha Youth series

Datum:10-02-2023

Alpha Youth is er voor de lokale kerk. Het biedt een plek waar jongeren terecht kunnen met hun vragen over het leven en geloof. En het is een plek waar jonge leiders kunnen groeien in het volgen van Jezus. Alpha Youth is overal ter wereld
hetzelfde, in alle denominaties van de kerk. Alpha Youth is voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar.
Alpha Youth is dé plek waar jongeren terecht kunnen met hun twijfels en vragen. Niet alleen christelijke jongeren maar ook niet-christelijke jongeren. Internationaal is er onderzoek gedaan naar het effect van Alpha Youth op deelnemers en 92% geeft aan dat het een positieve tot zeer positieve invloed hun leven heeft gehad.
10 februari jl. zijn we gestart met de eerste groep. Mocht je nog willen aanschuiven meld je dan aan via ons contactformulier.Terug naar overzicht  • FW
  • logo-alpha (1)
  • R
  • Cultuuravond_1 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram