Agenda

AANVANGSTIJDEN: dinsdag 20:00 uur en zondag 11:00 uur

30-01-2022
Closing Fasting/Prayer (special) by James
   Meer
06-02-2022
Stir up the fire by Daniël
   Meer
13-02-2022
Gods word by Adrian
   Meer
20-02-2022
Holy Spirit by Emma
   Meer
27-02-2022
Prayer by Gaby
   Meer
Volgende >>PODCAST

Nieuws en bemoedigingen van pastor James 

PLanning 2022

CWC start op zondag 9 januari weer met 21 dagen van bidden en vasten van 9 t/m 29 januari.
Op de dinsdagen van deze periode gaan wij gezamenlijk God zoeken en Zijn naam aanroepen voor Opwekking -Revival. Opwekking begint altijd eerst in ons zelf!

De eerste prekenserie hebben als titel ‘Ablaze’. Prekenserie Ablaze- in lichterlaaie/loei heet/in vuur en vlam.
Bijbelstudies  op de dinsdagen zullen worden afgestemd op de predicaties van de zondagen (Ablaze) en worden in de kerk gehouden vanaf 20:00 uur.

CWC organiseert ook een aantal Revival Worship avonden en  Revival gebedsnachten waar niet alleen maar gezongen wordt maar er ook tijd is voor het Woord en gebeden. Laten wij verwachten dat Gods Wolk van Heerlijkheid en Zijn Regen tijdens deze avonden over ons heen zullen komen en Wonderen en tekenen hierop zulle volgen!
Data volgt nog.

Wij gaan uitzien naar die Wolk van God Heerlijkheid die over CWC gaat komen!

Nieuws

Nieuws


21 dagen van Bidden & Vasten

Datum:09-01-2022

Als Christ Worship Centre beginnen wij elk jaar met de eerste maand als een eersteling te geven aan God. Dit doen wij door 21 dagen te bidden en te vasten. Vasten heeft te maken met je toewijden aan God. Het is geen dieet omdat je niet eet of drinkt. Het is vooral een geestelijke zaak. Het is een ernstig zoeken naar God. Zowel in het Oude als het Nieuwe Testament komen wij het vasten tegen. Ook Jezus vastte regelmatig. Hij heeft voordat Zijn bediening begon zich 40 dagen teruggetrokken in de woestijn en gevast. Zelfs de duivel kon hem in al die dagen niet verleiden.
Wij lezen in Lukas 4:1 dat Jezus vol van de Heilige Geest was en geleid werd door de Heilige Geest naar de woestijn waar Hij ging bidden en vasten. In vers 14 lezen wij dat na zijn vastentijd Hij terug keerde IN de kracht van de Heilige Geest. Vasten en het ernstig zoeken naar God (gebed) versterkt niet alleen je relatie met God maar maakt je ook krachtiger in je geestelijk leven.
Er zijn verschillende manieren van vasten en als Christ Worship Centre laten wij iedereen vrij hoe mensen dit willen invullen. Ook belangrijk is dat je het op een verantwoorde manier doet. Wij zullen als gemeente in de maand januari vanaf 9 t/m 29 januari een vastenperiode hebben. Er zullen extra gebedsavonden gehouden worden. Wij willen vasten en God aanroepen voor een revival in ons eigen leven, gemeente leven en voor ons land (Nederland).
Wij geven een gebedskalender uit voor die 21 dagen waarvoor elke dag een Bijbeltekst staat en een onderwerp gegeven wordt om voor te bidden.
Wij zien uit naar wat God gaat doen tijdens en na onze vastenperiode.Terug naar overzichtE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram