Wie zijn wij


CWC staat voor Christ Worship Centre en is een dynamische en relevante kerk. Een kerk waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en God te aanbidden. Worship (God aanbidden) neemt een belangrijke rol in het kerk zijn van CWC en dat is niet alleen in de celebrations op zondag, maar heeft vooral zijn uitwerking in het dagelijks leven van mensen. Worship is dan ook een levensstijl! CWC aanbidt God met moderne Engelse/Nederlandse liederen en gelooft dat door gebed de relatie met God zal groeien.

CWC is een kerk waar families zich veilig voelen en waarin jong en oud zich blijvend kunnen ontwikkelen en geholpen worden om hun bestemming te vinden.


Iedere zondag komen wij om 11.00 uur bij elkaar om feest te vieren en God te aanbidden. CWC kiest voor een stijl van aanbidding en predicatie die echt, inspirerend en relevant is voor vandaag de dag.
We vinden het belangrijk dat jouw kinderen ook een geweldige ervaring hebben op zondag ochtend. CWC-Kidz richt zich erop dat jouw kinderen plezier hebben, leren over het geloof en nieuwe vriendjes maken.

 

Elke tweede en vierde dinsdag van de maand komen wij bij elkaar om samen in gebed te gaan. Wij willen rechtstreeks persoonlijk contact met God hebben en naast onze gebeden, nemen wij ook de tijd om te luisteren wat God ons te zeggen heeft.

Elke zondag na de dienst is er een mogelijkheid om meer over God te leren bij 'Next Steps'.

Daarnaast heeft CWC connectgroepen waar mensen samen komen om met elkaar, op basis van gemeenschappelijke interesses, geestelijk te ontwikkelen.


  

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram