Onze visie

Christ Worship Centre is een familiekerk waarin Christus centraal staat. Wij geloven dat een ontmoeting met Christus voor altijd levens verandert en dat aanbidding een levensstijl is.

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat zij tot hun levensbestemming worden gebracht.Cultuur van liefde

Jezus liefde is voor alle mensen. Ons hart klopt voor ALLE mensen. Het doel van CWC is om Gods liefde te laten zien aan diegene die God nog niet kennen.


Cultuur van worship

Worship is meer dan het zingen van een lied. In CWC geloven wij dat Worship een levensstijl is. Het gaat om een persoonlijke relatie met Jezus en dat Hij gezien en aanbeden wordt door onze Worship.


Cultuur van familie zijn

Kerk is familie. Ons verlangen is dat jij je welkom voelt binnen CWC en ervaart dat je hier thuis bent. Wij geloven in de kracht van familie zijn.


Cultuur van eren

Wij eren op de eerste plaats God en dan elkaar. Dit betekent dat wij met God en met elkaar op een respectvolle manier omgaan.


Cultuur van excellence

Excellence betekent niet perfectie maar uitmuntendheid. We doen ons uiterste best om in alles wat we voor God doen, het beste resultaat te behalen.

Visie 2021

Wat gaat een jaar toch ontzettend snel! Wij hebben afgelopen jaar een heel moeilijk en een bewogen jaar gehad door de Covid 19. Maar wij geloven dat dit nieuwe jaar nieuwe mogelijkheden gaat bieden en het perspectief op een hoopvolle toekomst weer brengt in onze samenleving
Wij stappen nu over ons jaarthema van 2020 God of ‘Sings and Wonders’, ‘God van Wonderen en tekenen’ heen naar ‘Awakening’, ‘Wakker worden’.
Als ik aan wakker worden denk, dan moet ik denken aan de tuin Getsemane waar Jezus met drie van zijn discipelen heen ging (Markus 14:37). Hij had gevraagd met Hem te bidden en te waken. Hij wist dat Hij zijn dood onder ogen moest zien. Tot 3 x toe, vond Jezus hun slapende. Ze waren niet in staat wakker te blijven. De geest is wel gewillig maar het vlees is zwak. 
Onze Visie 2021 heeft hiermee te maken. 

Ik begin met de tekst uit Jesaja 43:18,19 - Denk niet aan de dingen van vroeger, let niet op de dingen van het verleden. Zie, Ik maak iets nieuws. Nu zal het ontkiemen. Zult u dat niet weten? 
Ja, Ik zal een weg aanleggen in de woestijn, rivieren in de wildernis.
God wil nieuwe dingen doen, maar Hij is al binnen CWC hier mee bezig. 

Waarom hebben wij gekozen voor het woord ‘Awakening’? 
Een geestelijk wakker worden/bewustwording gaat verder dan een opwekking en heeft invloed op de 
maatschappij. Opwekking brengt gelovige mensen die in een staat van lauwheid en apathie
verkeren weer terug tot leven voor God.

Pastor James

lees hier het volledige predicaat visie 2021

E-mailen
Bellen
Map
Info