Christ Worship Centre
‘people are our heart and Jesus is our message’


ons hart gaat uit naar mensen
en dat komt door Jezus

Wij houden van mensen en willen niets liever zien dat mensen een relatie met Jezus krijgen. Christ Worship Centre is een familie kerk waarin Jezus centraal staat en dat een ontmoeting met Hem levens volkomen verandert.


Over onsCelebration

Elke zondag  om 11:00 uur vieren wij het goede nieuws van Gods liefde met prediking en aanbidding door zang en muziek. De celebrations zijn zowel in het Nederlands als in het Engels en zijn live te volgen op YouTube.

Seminar

Dit jaar worden 4 bijeenkomsten gegeven met 4 verschillende onderwerpen. Het onderwerp gaat over Bijbelse opvoeding in de breedst mogelijke zin. De seminars helpen je niet alleen persoonlijk maar bieden je ook gereedschappen om andere mensen te helpen. 

Avondmaal

Wij komen als gelovigen op de laatste dinsdag van de maand om 20.00 uur samen om Jezus’ lijden en dood te gedenken tijdens het Avondmaal. Het is een Worship-avond waar het Avondmaal in eenheid met elkaar gevierd wordt en ruimte is voor gebed.

Prayer

Elke dinsdag om 20.00 uur bidden wij voor doorbraken. Doorbraken voor ons persoonlijk, gezinsleven en het gemeente leven. Door gebed groeien wij in het geloof en ervaren wij de kracht van doorbraak door de aanwezigheid van God.

AgendaAlpha

Alpha is voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. Mensen die wel of niet geloven in God, of mensen die meer willen weten over het geloof. Christ Worship Centre begeleidt jou in deze zoektocht klik hier voor meer informatie

Next Steps

‘Next Steps’ geeft iedere gelovige een beginpunt voor je verdere groeiproces in Christ Worship Centre. Tijdens de 4 bijeenkomsten kan je ontdekken wat je doel is en hoe je stappen kunt zetten om dat doel te bereiken. Meer weten?

Marriage course

Pastors James & Gaby begeleiden echtparen tijdens de cursus van zeven avonden, zij helpen en inspireren jouw relatie te versterken.  Wil je meer weten over de cursus, klik dan  hier.

klik hier voor meer

Gebedsverzoek 

God wilt een intieme relatie met jou. Door gebed maakt God Zijn plannen en doelen aan een ieder persoonlijk bekend. Als u gebed nodig heeft, kunt u uw gebedsverzoek(en) aangeven via de gebedskaart of online.


Meld je aan


 

 

CWCNews


Nieuw Seminars gegeven door pastors James & Gaby

Datum:11-02-2023

De Bijbelstudies op de dinsdagen komen dit jaar te vervallen. De studies maken ruimte voor een seminar die door pastors James & Gaby worden gegeven. Het onderwerp gaat over Bijbelse opvoeding in de breedst mogelijke zin. Het behandelt niet alleen de opvoeding van kinderen, maar ook hoe wij als volwassenen met elkaar moeten omgaan in het gemeente-zijn. Dit seminar omvat 4 bijeenkomsten met 4 verschillende onderwerpen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen. Dit seminar helpt je niet alleen persoonlijk maar biedt je ook gereedschappen om andere mensen te helpen.
In het voorjaar zullen er twee en in het najaar twee zaterdagen gepland worden. Tijden: 10.00 uur tot 12.00 uur; lunch van 12:00 uur tot 13:00 uur; vervolg: 13:00 tot 15:00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd, wel je eigen lunch meenemen.
Aan dit seminar zijn geen kosten aan verbonden.
Data volgtTerug naar overzicht

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram