Nieuws & Activiteitenprogramma

 

Profetisch Weekend 

Zaterdag en zondag 14 en 15 september 2019 staat Christ Worship Centre in het teken van het Bijbels profetisch aspect! Gastsprekers zijn Raymond en Sara Manoehoetoe (Engeland) en Jacob Wubs (Groningen).
Zij zijn allen betrokken bij Ministers Fellowship Global. Het is een wereldwijd netwerk van bevriende voorgangers die elkaar op allerlei gebieden steunen. Raymond en Sara hebben in Engeland diverse gemeenten gesticht en zij hebben 7 jaar als voorgangersechtpaar gediend in een gemeente in Hengelo.
Jacob heeft kort geleden zijn gemeente (Helperkerk) overgedragen aan zijn zoon Ismee. 
Jacob stond aan de wieg van verschillende gemeenten die vanuit Groningen zijn ontstaan. Hij heeft nog in verschillende besturen van diverse Christelijke organisaties gediend en is vanaf het begin betrokken bij de oprichting van Ministers Fellowship Global. Jacob is getrouwd met Marja en zijn al 45 jaar in de bediening.
Allen hebben een groot verlangen om de plaatselijke gemeenten toe te rusten met het Woord van God. De balans tussen Woord en Geest staat in hun onderwijs hoog in het vaandel.
Het onderwerp waar zij zaterdag 14 september over zullen spreken is ‘Profetie in de Gemeente’ en de plaats en het functioneren van een profeet. In de middag is er ruimte voor vragen en voor persoonlijk gebed.
Zaterdagavond zal er een Profetische aanbidding zijn met het thema ‘Ignite Your City’, waar er profetische proclamaties uitgesproken kunnen worden over de dorpen en de steden van diegenen die aanwezig zijn.

In de celebrqation op zondag 15 september spreekt Raymond Manoehoetoe in Christ Worship Centre. Ook hier is er ruimte voor het profetisch woord en voor persoonlijk gebed. Aanvang: 11.00 uur en sluiten de celebration af om 12:30 uur.

Kosten: zaterdag met luch €12.50 ; inclusief lunch en avondeten €17,50
De profetische aanbidding (Ignite Your City): Toegang vrij

Je bent van harte uitgenodigd en we zien graag je aanmelding tegemoet via het contactformulier.
Registratie; Zaterdag door overmaking van €12,50 of €17,50 op rekeningnummer: NL 75 ABNA 0586 9760 86 o.v.v. Profetisch weekend 

Buurt Theater

Naast de goed ontvangen Kumpulan, een moment van senang samen zijn, organiseert CWC ook een filmavond. Dit initiatief is ontstaan om één van onze Focus doelstellingen te behalen; het bereiken van en het laagdrempel maken  meer mensen dichter bij God te brengen via onze kerk.

volledig scherm


Meld je hier aan!


CWC Bijbel Connectgroepen

Per september starten wij in Christ Worship Centre met drie Connectgroepen. In Amsterdam Noord zal de Bijbel Connectgroep bij Eddy en Elizabeth gehouden worden.  In Zaandam bij Pastor James & Gaby.  Ook starten wij een Bijbel Connectgroep in Almere bij Adrian en Melanie.
De bedoeling is dat wij om de twee weken bij elkaar komen. Wij zullen op een ontspannende manier met elkaar het boekje ‘Leren vertrouwen’ doornemen. Het is een studie over de Psalmen. Daarnaast is er ruimte voor fellowship en gebed. We beginnen om 20.00 uur en eindigen om 21.30 uur.
We zien uit naar gezegende avonden met elkaar!

Bijbel Connectgroep 1- Amsterdam Noord – leiding George
Bijbel Connectgroep 2 – Zaandam – leiding - James & Gaby
Bijbel Connectgroep 3 – Almere – leiding Adrian & Melanie

Data Connectgroepen:
September: 3 ; 17
Oktober: 1; 15; 29
November: 12; 26
December: 10

Ga snel naar onze contactpagina en sluit aan bij je locatie

LADIES DAY 2020

Met een dankbaar hart en heel veel plezier kijk ik terug naar de afgelopen Ladies Day van 23 maart.

Het duurt nog wel even, maar we zijn al aan het voorbereiden voor de Ladies Day van volgend jaar op zaterdag 28 maart 2020. 

Het bedenken wat voor thema we gaan gebruiken, afspraak maken met gastspreekster Dee Bryce uit UK en het bedenken welke workshops we gaan houden, kost tijd. Dee is geen onbekende voor degene die al vaker bij de Ladies Day aanwezig was en zij neemt ook twee andere voorgangersvrouwen mee. 
Maar het thema wil ik alvast bekend maken: Balans

Het belooft weer een inspirerende dag te worden. 
Safe The Date zou ik zeggen, en laat je niet van weerhouden om je die dag in de watten te laten leggen. De ultieme verwendag!
Hou deze website in de gaten voor meer komende informatie.  

Pastor Gaby

 Nieuws gemist? ga snel naar onze historie pagina

E-mailen
Map
Info